WWEWWE PPVWWE RAW

Rey Mysterio nu a semnat un nou contract cu WWE

A existat o mică schimbare asupra meciului de tipul Eye for an Eye dintre Rey Mysterio și Seth Rollins la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules.

Oficialii au ales să nu înregistreze meciul cu efecte CGI pentru a arăta cum ochiul lui Mysterio este scos și au mers pe un meci clasic, lăsând de înțeles că doctorii sunt capabili să-i salveze ochiul lui Rey Rey.

Dave Meltzer a menționat în cadrul Wrestling Observer Radio că Rey Mysterio încă nu a semnat un nou contract cu WWE, dar este de așteptat să facă acest lucru. Așadar, dacă va semna un nou acord, se poate spune că medicii au reușit să-și salveze ochiul și își poate relua feud-ul cu Rollins.

În concluzie, înfruntarea dintre Mysterio și Seth nu a fost înregistrată cu efecte CGI pentru că Rey nu semnase. Dacă el va semna, poate fi reintrodus la WWE TV, dacă nu a fost scos.

Este interesant faptul că Rey Rey a continuat să lucreze fără contract. Dacă primește o ofertă mai bună din partea AEW, ar putea, teoretic, să fie prezent la Dynamite miercuri seară. Cu toate acestea, indiciile arată că Mysterio va rămâne în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !