WWE

Rey Mysterio, nu a primit acordul medicilor să intre în ring

Se pare că Rey Mysterio, se află în afara acțiunii, conform unui raport recent. Fightful Select relatează că Mysterio, nu a primit acordul medicilor să lucreze în ring la un WWE house-show, seara trecută la Coliseo de Puerto Rico în San Juan, Puerto Rico, datorită unui ”motiv medical nedivulgat”. Inițial, Rey, trebuia să participe într-un meci de tipul Six-Man Tag Team împotriva The Bloodline la evenimentul respectiv.

Nu se știe ce problemă medicală are Mysterio și cât timp va lipsi din acțiune. El, tocmai a fost mutat din brand-ul albastru (SmackDown) în cel roșu (RAW) vineri seară, în timpul primei părți a Draft-ului din acest an.

De asemenea, la acel Live Event, Dominik Mysterio, l-a învins pe Jinder Mahal, în timp ce Finn Balor, Drew McIntyre și Cesaro i-au învins pe The Usos și Roman Reigns într-un meci de tipul Six-Man Tag Team.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !