Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Rey Mysterio l-ar putea trăda pe Dominik în meciul Royal Rumble

Meciul Royal Rumble poate pune uneori prietenii la încercare. Nici rivalitățile familiare nu sunt excluse într-un mediu în care fiecare este pentru el. Acest lucru ar putea provoca o situație tensionată în familia Mysterio.

În timp ce discuta cu WWE The Bump, Rey Mysterio a fost întrebat despre participarea fiului său Dominik în meciul Royal Rumble. Mr.6-1-9 nu ar ezita să-și elimine propriul fiu din meci dacă s-ar ajunge aici.

„Ar trebui să-l elimin imediat. Da! Adică asta trebuie să facem. Doar nu există altă opțiune. Fie el pleacă, fie eu plec, dar sunt sigur că nu voi fi eu acela.”

Rey Mysterio a câștigat meciul Royal Rumble în 2006, și își dorește să o facă din nou în 2021. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar aparent Dominik nu se poate baza pe protecția tatălui său în timpul meciului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages