Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rey Mysterio, își dorește cu ardoare un meci împotriva lui Finn Balor și Kevin Owens

Rey Mysterio, este un adevărat veteran în Pro Wrestling, mândrindu-se cu moștenirea lui de Luchador. El a câștigat titluri în diferite promoții din întreaga lume pe parcursul carierei sale de 3 decenii si nu dă semne că se va opri în curând.

Mysterio, a revenit în WWE acum 4 ani și de atunci a avut diferite feud-uri importante, în special făcând echipă cu fiul său Dominik Mysterio în ultimii 2 ani.

De când a fost mutat în RAW, există multe superstaruri pe care Rey dorește să le înfrunte în viitor. În timpul unei conferințe de presă pentru Metro.co.uk, Mysterio a dezvăluit că vrea foarte mult un meci cu Finn Balor și Kevin Owens.

„L-am urmărit îndeaproape pe Kevin Owens. El și cu mine nu ne-am luptat niciodată într-un meci individual…Owens este un tip cu, care merită să lucrezi. Finn Balor, este un alt superstar pe care mi-ar plăcea să-l înfrunt într-un meci individual. Acești doi tipi sunt cu siguranță în topul listei mele de acum.”

În ceea ce îl privește pe Balor, Vince McMahon a renunțat să-i mai acorde push. Rămâne de văzut dacă Rey Mysterio și el se vor lupta sau nu pe viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages