Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Rey Mysterio i-a împrumutat cizmele sale lui Natalya la WrestleMania 38

După cum bine știm, Rey Mysterio este cu siguranță o legendă a Pro Wrestling-ului, având o carieră în acest business de mai bine de 3 decenii. Acum, Rey îl are partener de echipă chiar pe fiul său, Dominik.

Colega superstarului WWE, Natalya a dezvăluit în cursul zilei de ieri (5 aprilie 2022) o poveste înduiosătoare despre Rey. Diva a spus că el i-a împrumutat cizmele sale pentru meciul ei de la Mania 38.

Vă reamintim că atât Natalya, cât și Rey Mysterio au pierdut meciurile Tag Team în care au fost implicați. Nattie și partenera acesteia, Shayna Baszler, nu au reușit să devină Campioane Women’s Tag Team după un meci de tipul Fatal 4-Way. În cele din urmă, respectivele centuri au ajuns să fie deținute de Sasha Banks și Naomi.

Pe de altă parte, Rey și Dominik Mysterio, au pierdut în fața lui The Miz și Logan Paul. Meciul s-a încheiat după ce Miz l-a executat pe Rey Rey cu ”Skull Crushing Finale”, obținând victoria prin Pinfall.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages