Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rey Mysterio dezvăluie planul retragerii sale din ring

Se pare că superstarul brand-ului roșu al WWE, Rey Mysterio, se va retrage din ring la vârsta de 50 de ani. Mysterio a început să lupte din 1989 în Mexic și mai târziu în WCW. S-a alăturat WWE în 2002 unde a lucrat timp de 13 ani înainte de a reveni acum 4 ani.

Recent, pe parcursul unui interviu cu Ariel Helwani de la BT Sport, ”Mr.6-1-9” a spus că nu are în minte data exactă a retragerii sale din ring, dar a decis să nu lupte după 50 de ani:

„În Wrestling, știi, am auzit mereu de la alții că ei lucrează până nu o mai pot face. Chiar nu există data începerii și a sfârșitului. Pur și simplu alegi când decizi să te retragi și să faci altceva. În ceea ce mă privește, nu am avut niciodată în minte data retragerii mele. Întotdeauna mi-am spus: ”Voi continua să merg mai departe”. Acum, când mă apropii de 50 de ani și îmi văd fiul luptând, îmi spun: ”Bine, vreau să mai lucrez încă 3 ani”. Nu vreau să o mai fac după 50 de ani. Dar apoi îmi amintesc: ”Însă dacă te simți bine? Poți să mai lucrezi încă un an?”. Cu toate acestea, cred că, gândirea mea a fost întotdeauna: ”Nu depăși 50 de ani”.”

De asemenea, Rey Rey a spus că îl va ajuta pe fiul său Dominik după ce el își va agăța cizmele de wrestling în cui. Până atunci, duo-ul tată-fiu este programat să se confrunte cu The Judgment Day (Finn Balor & Damian Priest) într-un meci de tipul No DQ la Pay-Per-View-ul SummerSlam din această sâmbătă.

Subiect discutat între 19:10-19:58

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages