WWEWWE PPVWWE RAW

Rey Mysterio a revenit la RAW și a spus că va fi prezent la WWE SummerSlam 2020

Rey Mysterio nu a mai fost văzut la WWE TV de când Seth Rollins l-a învins în timpul Pay-Per-View-ului The Horror Show at Extreme Rules. Inevitabilul s-a produs iar Mysterio a revenit la RAW-ul din această săptămână.

Cât timp a fost absent din ring, Rey Rey a avut negocieri contractuale cu WWE. S-a tot raportat faptul că cele două părți au fost foarte aproape de a finaliza un nou acord. Se pare că într-un final discuțiile contractuale au avut succes.

La RAW, Rey Mysterio purta un petec peste ochiul afectat. El a spus că ochiul lui nu este refăcut 100% și că s-ar putea să nu se vindece complet.

De asemenea, Mysterio a ținut un promo despre meciul fiului său Dominik împotriva lui Seth Rollins la SummerSlam. În plus, Rey a spus că va fi în colțul lui Dominik la cel mai important eveniment al verii.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !