WWEWWE SmackDown

Rey Mysterio a întâmpinat probleme când a vrut să intre cu familia la ”After Party-ul” WrestleMania 35

Numele lui Rey Mysterio este bine-cunoscut în business-ul Pro Wrestling-ului. Rey este, fără îndoială, cel mai popular luchador din toate timpurile, muncind din greu să ajungă așa. Cu toate acestea, el a întâmpinat probleme când a vrut să-și aducă familia la petrecerea de după WrestleMania 35.

Vă reamintim că Mysterio a revenit în WWE acum 4 ani și de atunci a fost impicat în diverse feud-uri de mare anvergură. De asemenea, ”Mr.6-1-9” a făcut echipă cu fiul său Dominik în ultimii 2 ani.

În timpul unui interviu pe AdFreeShows.com, Mike Chioda și-a amintit că Rey Mysterio a avut probleme în a intra cu familia sa la petrecerea de după evenimentul WrestleMania 35. Chioda a dezvăluit că celor însoțiți de Rey nu li s-a permis să intre la ”Afer-Party” din cauza faptului că nu aveau suficiente brățări.

”Acum câțiva ani, la ultima mea ediție a WrestleMania din New Jersey, la sfârșitul evenimentului, Rey Mysterio nu a putut să-și aducă familia alături de el. Nu aveau suficiente brățări, dar asta s-a întâmplat doar acum 2-3 ani. Rey Mysterio și cu mine ne-am dus și am cumpărat sticle de Jack Daniels și sticle de vodcă. Eu cu soția mea, am ieșit cu Rey, soția lui și fiul său Dominik. Am ieșit afară cu Rey, am discutat și i-am spus că o să mă duc, iau câteva brățări și mă voi întoarce să i le dau iar toți cei dragi vor fi alături de el. Erau câțiva oameni de top invitați acolo, care i-au spus că nu poate intra dacă nu are brățări. Nu se cade să spui așa ceva, mai ales că a lucrat atâția ani în companie. WrestleMania trebuia să fie un eveniment important pentru tine și famia ta, dar a devenit atât de dificil să te distrezi alături de ai tăi chiar și la petrecerea de după. Cu siguranță, a fost foarte dezamăgit la momentul respectiv.”

Rey și Dominik Mysterio sunt pregătiți să se înfrunte cu The Miz și Logan Paul într-un meci Tag Team la WrestleMania 38. Rămâne de văzut dacă The Mysterios vor reuși să câștige respectivul meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !