Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Rey Mysterio a fost surprins fără mască

Rey Mysterio a apărut recent într-o poză fără să poarte mască alături de fiul său Dominik și legenda Lucha Libre Konnan. Mulți fani știu deja cum arată Mysterio fără mască, de când a fost nevoit să renunțe la ea câteva luni în WCW, însă Rey a fost foarte precaut și foarte rar apare în fotografii cu fața completă. De multe ori, atunci când nu poartă mască, își acoperă fața cu mâna.

Se pare că Rey Rey i-a permis prietenului său să posteze această fotografie, iar mexicanul de 45 de ani pare mult mai tânăr decât vârsta pe care o are.

Mysterio a fost în prim-plan la RAW în ultimele săptămâni alături de fiul său Dominik în feud-ul cu Seth Rollins și Murphy. Mai mult, soția sa Angie și fiica Aalyah s-au implicat și ele. Acum am putea vedea un love story între Aalyhan și Murphy.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages