Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Revenirea lui Cody Rhodes în WWE a fost criticată

După cum bine știm, Cody Rhodes și soția sa Brandi au părăsit All Elite Wrestling în luna februarie a acestui an. De atunci, au fost multe discuții despre viitorul lor în Pro Wrestling. Se pare că revenirea lui Cody în WWE a fost, de asemenea, crticată pentru că nu a avut impactul unei surprize.

”The American Nightmare” a avut o intrare fastuasă înainte de meciul său de la WrestleMania 38. Vă reamintim că el s-a confruntat cu Seth ”Freakin” Rollins într-un meci intens de 20 de minute pe care fanii l-au apreciat cu siguranță.

Majoritatea fanilor au presupus dinainte că Rhodes va veni în compania lui Vince McMahon. Pe parcursul unui interviu pentru WrestlingInc, Gangrel a criticat revenirea lui Cody Rhodes în WWE pentru că nu a avut impulsul unei surprize.

„Toată lumea trebuie să știe câte ceva și toată lumea își dă cu presupusul, așa că nu mai există surprize. Categoric, cred că lipsește misterul, magia, suspansul și surpriza unui lucru. Pentru că toată lumea speculează dinainte, la fel cum s-a întâmplat în cazul lui Cody Rhodes. Nu mai poți să ascunzi nimic când vine vorba de companii despre care se știe orice în mod public. Este inevitabil ca totul să iasă la iveală, îmi lipsesc surprizele. Acest lucru mă doare, la fel ca pe fanii care gândesc ca mine. Îmi place să fiu surprins, vreau să mă uit la ceva și să nu știu despre ce este vorba.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages