WWE

Revenirea lui Becky Lynch în WWE a fost confirmată

Becky Lynch a devenit mamă de fată în luna decembrie a anului trecut, iar fanii nu au văzut-o revenind la WWE TV pentru „Road to WrestleMania”. Se pare că Lynch s-ar putea întoarce în ring foarte curând.

În timp ce discuta cu Colin Cowherd, președintele WWE, Nick Khan, a oferit un indiciu foarte important în acest sens. Când a fost întrebat ce urmează să se întâmple în WWE, el a menționat-o pe Becky Lynch și a confirmat că ea va reveni în „viitorul apropiat”, adăugând că ”The Man” urmează să facă show din nou.

„Nu de mult timp, Becky Lynch, a devenit mamă, ea se va întoarce la un moment dat în viitorul apropiat.”

Becky Lynch nu a mai fost văzută la WWE TV de când a anunțat că este însărcinată și și-a luat concediu. Fetița sa, Roux este foarte bine, iar mama ei se pregătește să revină în acțiune. Seth Rollins părea să indice că urmează ceva special, dar nu a dezvăluit secretele lui ”The Mom”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !