Sustineti InRing.Ro
AEWAEW DynamiteWWE

Renee Young, testată pozitiv cu Covid-19

Renee Young a anunțat pe contul său de Twitter faptul că a fost găsită pozitiv în urma testului pentru Covid-19. Ea a spus: „Omule. Doar în câteva zile. Show-ul meu a fost anulat și am Covid. Purtați-vă măștile și spălați-vă pe mâini. Rămâneți în siguranță, toată lumea.”

Această știre vine după ce în cursul zilei de ieri a fost anunțat faptul că Jon Moxley a trebuit să fie scos de la AEW Dynamite, deoarece a intrat în contact cu cineva care a fost expus la virus. În plus, mai multe persoane din WWE, personal și superstaruri, au fost testate pozitiv cu temutul virus.

PWInsider raportează că, o sursă din companie a spus că numărul de persoane găsite pozitiv a fost undeva în jur de 20.

Oficialii vor continua testările la înregistrările viitoare, dar este clar că SmackDown-ul de mâine a trebuit re-scris deoarece unele persoane nu sunt disponibile pentru show.

WWE nu își va mai invita „prietenii apropiați și membrii familiei” la show-urile din Performance Center pentru a îndeplini rolul de fani.

Încă nu este clar ce impact va avea această situație pentru a 2-a seară a AEW Fyter Fest pe 8 iulie. Jon Moxley este programat să-și apere titlul AEW la acest show împotriva lui Brian Cage. Evident, grija de soția sa ar fi prioritatea lui #1.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages