AEW

Relația lui Cody cu ceilalți Vice-Președinți e aproape inexistentă

Cody Rhodes, alături de Kenny Omega și The Young Bucks sunt cu toții Vice-Președinți AEW, dar situația este cu totul alta in spatele culiselor. Informații din interiorul companiei ne spun cu ce se ocupa Vice-Președinții, însă Cody Rhodes pare a fi înafara ecuației.

Cody Rhodes este singurul Vice-Președinte care participă regulat la ședințele biroului. Cody nu pare să aibă vreo legătură cu ceilalți Vice-Președinți. “Ceilalți încă sunt prieteni foarte buni, dar Cody a rămas pe dinafară.”

Matt Jackson își ajută soția, Dana, cu produsele AEW. Nick se ocupa de show-ul lor de pe Youtube: Being The Elite. Kenny Omega se ocupă de AEW Games, și este foarte implicat în a supraveghea cum decurge divizia de gaming a AEW.

Tony Khan a preluat frâiele când vine vorba de angajarea talentelor noi. Membri The Elite nu mai au ultimul cuvânt când vine vorba de deciziile creative sau de angajarea talentelor. Toate lucrurile trebuie să treacă pe la Tony Khan, care are ultimul cuvânt în companie acum. Tony Khan a luat această putere de la membrii The Elite, lăsându-i Vice-Președinți doar cu numele.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !