Sustineti InRing.Ro
WWE

Relația dintre Vince McMahon și Mustafa Ali este tensionată

Recent, Mustafa Ali, a anunțat că dorește rezilierea contractului său cu WWE. Sunt șanse ca cererea lui să fie acceptată, pentru că a avut ceva divergențe cu Vince McMahon.

Conform Fightful Select, Vince McMahon și Mustafa Ali s-au certat. Acest lucru s-a întâmplat înainte ca Ali să ceară timp liber pentru o săptămână, oficialii trimițându-l acasă probabil pentru totdeauna.

Mustafa Ali, ar fi vrut să aibă un gimmick controversat. El a postat în continuare videoclipuri în mediul online pentru ca toți să vadă despre ce este vorba. Lucrurile nu au decurs bine când Vince a anulat acel gimmick.

„După cum a dezvăluit Ali acum câteva săptămâni în urmă, a fost filmată o vignetă pentru gimmick-ul său ”New America” care părea promițător. Potrivit celor care cunosc situația, inițial gimmick-ul a fost acceptat, înainte ca șeful să se răzgândească. S-a menționat că Vince McMahon a spus că Ali nu va face asta niciodată, fapt pentru care s-a produs o ceartă aprinsă între cei doi. Mustafa Ali, nu a mai fost văzut la WWE TV de atunci.”

Rămâne de văzut ce va face Mustafa Ali în continuare. Vince McMahon, va continua să-și conducă compania din Pro Wrestling care produce miliarde de dolari și o va face fără gimmick-ul politic al lui Ali. Această situație ar putea transmite, de asemenea, un mesaj superstarurilor din roster care doresc să se opună deciziilor creative ale lui Mr.McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages