WWE

Regizorul filmului ”Escape The Undertaker” vorbește despre avantajele colaborării cu superstarurile WWE

Recent, într-un interviu pentru ComingSoon, Ben Simms, regizorul și producătorul exclusiv al filmului ”Escape The Undertaker” marca Netflix, a vorbit despre avantajele pe care le au superstarurile WWE, spre deosebire de actorii obișnuiți.

După spusele lui Simms, el și echipa sa ar putea încheia rapid producția filmului deoarece The Undertaker și The New Day (vedetele acestuia) sunt interpreți profesioniști și nu au nevoie de multe duble.

„Totul a decurs într-un timp foarte scurt. Din fericire, talentele sunt profesionale, așa că acesta a fost un avantaj enorm. Echipa noastră incredibilă a reușit să construiască și să înglobeze fiecare șcenă, astfel încât să putem filma aproape ca și cum ar fi un show live, dar totuși să menținem o valoare intensă a producției, precum și aspectul și senzația unui film. În orice producție, vei avea întotdeauna intemperii legate de buget și timp, însă aceasta a fost cu siguranță cea mai rapidă pe care am filmat-o la o asemenea anvergură.”

Când i s-a cerut să povestească întâmplări din spatele producției, Simms, a spus încă o dată că luptătorii profesioniști sunt în esență proprii lor cascadori.

„Mi-a plăcut foarte mult să fac coregrafia și să filmez șcenele de luptă. Să am oameni care sunt în esență proprii lor cascadori a fost un lux. Am avut o echipă incredibilă de cascadori care lucra împreună cu artiștii care își cunoșteau capacitățile și cum să le execute. Datorită alegerii și a vârstei demografice. am fost nevoiți să reducem o parte din luptă, pierzând câteva momente grozave între timp…Sperăm ca într-o zi să existe o versiune a întregii secvențe.”

Simms, a spus că l-a atras imediat proiectul datorită istoriei lui The Undertaker.

„The Undertaker, este un personaj atât de iconic, iar conceptul inițial ducea către un film interactiv. Atât personajul, cât și tema filmului era foarte atrăgătoare. Nu știam prea multe despre The New Day înainte de proiect, însă odată ce le-am cunoscut personajele, abia așteptam să lucrez cu ei.”

”Escape The Undertaker” este un film special interactiv de groază cu tema WWE, în care The New Day încearcă să evadeze din casa lui Taker. Serialul a fost lansat pe 5 octombrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !