Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Recent, mai mulți angajați WWE au fost concediați

Din păcate, mai mulți angajați ai WWE au fost concediați. Fightful Select raportează că, compania a concediat recent mai mulți angajați din diferite departamente, cum ar fi marketing, merchandising și alte domenii de produse pentru consumatori. În prezent, nu se știe câți oameni au făcut parte din ultima rundă de reduceri bugetare.

Raportul menționa că mai multe persoane care au plecat în ultimele luni din companie au fost anunțați de cei care lucrează în continuare că există șanse mari să fie concediate la un moment dat.

WWE a făcut acest lucru în trecut cu angajați și producători. În timp ce compania a reluat turneele evenimentelor live, unii producători au fost readuși în WWE după ce oficialii au oprit evenimentele live anul trecut din cauza pandemiei Covid-19.

Trebuie să remarcăm faptul că nu s-a discutat despre concedierile superstarurilor în timp ce reducerile corporative continuă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages