Sustineti InRing.Ro
WWE

Reacția lui Vince McMahon la raportul Wall Street Journal

Ultimul raport al Wall Street Journal despre Vince McMahon nu pare să aibă un efect prea mare asupra business-ului WWE, iar Vince nu pare să fie deranjat de nimic.

Dave Meltzer relatează că lucrurile au decurs ca deobicei la SmackDown-ul de vineri seară, iar McMahon conducea show-ul. O persoană ar fi spus că Vince nu mai dezvăluie totul și că ”îi lasă pe toți să creadă că nu poate fi doborît”. De asemenea, McMahon ar fi spus ceva de genul ”Distracție plăcută, băieți, să aveți un show grozav” după ședința cu echipa de producție.

Opiniile variază în funcție de persoana din backstage, dar, așa cum a subliniat Meltzer, nimeni nu-și poate imagina că Vince nu va fi acolo. În plus, s-a remarcat că majoritatea oamenilor, chiar și cei mai influenți decât McMahon, nu ar fi deranjați de acuzațiile la adresa fostului CEO.

Între timp, rating-urile WWE sunt solide, iar show-ul din Sacramento a avut peste 7.500 de fani, potrivit WrestleTix. Acesta ar fi al doilea cel mai numeros public la un house-show în acest an. Vince McMahon deține majoritatea acțiunilor, iar acționarii nu au puterea de a-l forța să plece. Mai mult, dacă acționarii consideră că, compania s-ar prăbuși fără Vince, acest lucru îi menține dorința de a refuza să se retragă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages