Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Reacția lui Vince McMahon la aflarea veștii că Daniel Bryan și CM Punk au semnat cu AEW

Se pare că, în această săptămână la AEW Dynamite, a fost indicată apariția lui CM Punk la AEW Rampage în United Center pe 20 august. Încă nu au existat indicii pentru debutul lui Bryan Danielson (Daniel Bryan), dar se crede că acesta îl va avea în următoarele câteva luni.

Oficialii au depus eforturi intense pentru a încerca să-l păstreze pe Bryan în companie, dar nu au reușit să ajungă la un acord cu acesta. Andrew Zarian de la Mat Men Podcast, relatează că există oameni în WWE care sunt supărați pentru pierderea lui Daniel. S-a menționat că Vince McMahon nu prea este supărat pentru că nu a semnat cu Punk.

Zarian spune: „Există multe zvonuri care spun că Vince McMahon și alți oameni din WWE sunt foarte supărați de decizia celor două foste superstaruri ale companiei. Cred că sunt dezamăgiți pentru Daniel Bryan, pentru CM Punk nu chiar atât de mult. Nu am auzit discuții de genul: „Ne-am chinuit să semnăm cu el”. Sunt multe persoane care cred că Punk nu se mai află la capacitatea lui maximă. Ei consideră că înfrângerile din UFC și-au pus amprenta asupra lui. Mulți oameni au lucrat cu Punk când era foarte nefericit și cred că la asta s-au referit. Din punct de vedere creativ, nu a talentului. Știm cu toții că Punk este talentat.”

Zarian a menționat, de asemenea, că unul dintre partenerii TV ai WWE nu este mulțumit de semnarea lui CM Punk cu AEW.

„O anumită rețea TV este foarte nemulțumită de situația lui CM Punk…Cei din WWE nu sunt foarte preocupați de Punk. Este un mare plus pentru AEW, mai ales că WWE nu a încercat să negocieze cu el. Cu toate acestea, aș spune că Daniel Bryan este marele succes pentru AEW.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages