WWEWWE PPV

Reacția lui Mustafa Ali în ceea ce privește absența sa de la WrestleMania 37

Mai multe superstaruri nu vor fi pe card-ul Pay-Per-View-ului WrestleMania din acest an. Așa cum stau lucrurile acum, nu va exista pre-show la acest eveniment, desi planul se poate schimba în cea de-a doua noapte. Se așteaptă ca durata celor două show-uri să fie de aproximativ 3 ore.

WWE a mutat două meciuri care ar fi avut loc la WrestleMania 37, în cadrul SmackDown-ului din această săptămână (un Fatal For-Way pentru titlurile Yag Team din SmackDown și meciul Andre the Giant Memorial Battle Royal).

Ali a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Twitter, în care și-a asumat absența de la WrestleMania 37:

„Îmi cer mii de scuze. Sute de obstacole și minciuni. Dar la sfârșitul zilei, eu sunt responsabil pentru tot. Nimeni altcineva nu este vinovat, decât eu. Încă un an, o altă ediție a WrestleMania la care nu voi participa. Nu mi-a fost atribuit nimic. Nimic nu s-a schimbat. Anul viitor va fi al meu.”

Mustafa Ali a avut un meci cu Riddle pentru titlul United States la Pay-Per-View-ul WWE FastLane din acest an, dar lucrurile nu au stat deloc bine pentru el. La respectivul eveniment, cei din Retribution i-au întors spatele și l-au determinat să nu mai fie liderul grupului, iar la RAW a pierdut încă un meci împotriva lui Riddle.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !