Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Reacția din backstage la concedierea lui Ruby Riott și Murphy

Ruby Riott și Murphy se află printre superstarurile care au fost concediate de WWE astăzi. Fightful Select relatează că, concedierea lui Riott a venit ca un trăsnet peste oficialii companiei, deoarece era populară în backstage și felicitată deseori pentru munca pe care o făcea.

În ceea ce îl privește pe Murphy, s-a spus că nu se afla în „planurile creative ale WWE” de mult timp. Înainte ca Wesley Blake să fie concediat, au existat planuri ca Murphy să lucreze din nou cu el, însă ideea a fost abandonată. S-a menționat faptul că, era foarte ușor de lucrat cu Murphy, în general, pe partea creativă.

Riott a semnat cu WWE în 2016 și a avut un run de succes în NXT înainte de a debuta în Main Roster și de a crea Riott Squad. Când vine vorba de Murphy, el a semnat cu WWE în 2013 și a deținut titlurile Tag Team în NXT și RAW, precum și centura Cruiserweight.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages