Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Reacția din backstage după schimbarea gimmick-ului lui Pete Dunne

Pete Dunne face acum parte din roster-ul SmackDown-ului și are, de asemenea, un nou gimmick sub numele de Butch. Fostul campion NXT UK a debutat în Main Roster la show-ul brand-ului albastru de seara trecută, fiind prezentat într-un segment din backstage de către Sheamus. Butch s-a alăturat acum lui Sheamus și Ridge Holland.

Ulterior, Butch a stat la marginea ring-ului pe parcursul meciului Tag Team dintre Sheamus & Holland împotriva Big E & Kofi Kingston, unde Big E s-a accidentat grav la gât. Butch a avut un rol important la finalul meciului, apoi l-a atacat pe Kingston.

Fightful Select raportează că de-a lungul zilei ceva nu a mers cum trebuie în ceea ce privește episodul SmackDown-ului de săptămâna asta, mai multe persoane intervenind și spunând că Pete Dunne a primit un nume de la un superstar pe care majoritatea îl cunoșteau deja.

Se pare că, superstarurile din afara WWE-ului știau încă de joi că numele lui Dunne va fi schimbat. Un alt fost wrestler WWE a crezut că oficialii s-au inspirat asupra numelui din ”The Little Rascals”.

Pete Dunne a re-semnat cu WWE vara trecută după ce a fost mutat din NXT UK în NXT 2.0. Datorită faptului că Big E s-a accidentat, planurile pentru WrestleMania 38 vor fi afectate, deoarece compania avea nevoie de fostul campion WWE.

Matt Cardona și John Silver din AEW au reacționat în mod public pe Twitter la noul nume oferit lui Dunne:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages