Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Reacția celor din backstage la faptul că Gable Steveson a făcut parte din WWE Draft 2021

Medaliatul olimpic cu aur și campionul NCAA Gable Steveson, a fost ales în timpul Draft-ului WWE din acest an, cu toate că nu a lucrat încă în niciun meci de Pro-Wrestling.

Steveson, a fost o alegere de ultim moment pentru brand-ul roșu. El nu a fost prezent la RAW, dar a reacționat de acasă împreună cu părinții lui.

Fightful Select raportează că numele lui Steveson fusese trecut pe foaie cu un semn de întrebare. S-a menționat că multe persoane au fost surprinse în momentul în care oficialii l-au ales pe Gable. Încă nu se știe de ce acesta nu a fost prezent la show.

De asemenea, decizia de a-l include pe Steveson în Draft nu a fost secretă pentru talente, personal și producție. WWE a vrut să păstreze surpriza doar pentru superstarurile care trebuiau alese.

Așa cum am relatat, Steveson, va continua să lupte full-time pe șcena independentă în timp ce va merge la facultate și se va antrena pentru turneul NCAA. Odată ce va termina facultatea, va începe antrenamentele full-time la Performance Center.

Între timp, oficialii WWE îi pregătesc o locație pentru antrenamente lângă casă lui Gable Steveson.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages