WWEWWE RAW

RAW-ul din această săptămână va începe cu un meci pentru titlul United States

Cei din WWE au anunțat faptul că RAW-ul din această săptămână va începe cu un meci pentru titlu. Apollo Crews revine la RAW-ul din această seară și se va înfrunta cu MVP.

Cât timp Crews a fost în afara ring-ului, MVP a introdus un nou titlu United States și s-a auto-desemnat campion. Oficialii menționează că Apollo și MVP vor „rezolva această dilemă” cu privire la cine este adevăratul deținător al centurii U.S.

Apollo Crews a ieșit din acțiune în ultimele săptămâni, deoarece a fost unul dintre superstarurile depistate pozitiv la testul pentru Covid-19.

Între timp, MPV și-a clădit stable-ul alături de Bobby Lashley și Shelton Benjamin. De asemenea, Asuka va fi prezentă la RAW-ul din această noapte pentru a se răzbuna pe noua deținătoare a titlului feminin din RAW, Sasha Banks.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !