Sustineti InRing.Ro
WWE SmackDown

Rating-ul SmackDown-ului a scăzut sub 2 milioane de telespectatori la ediția din Ajunul Crăciunului

Episodul SmackDown-ului de săptămâna trecută a avut o scădere a rating-ului. Show-ul de vinerea trecută a fost urmărit în medie de 1,972 milioane de telespectatori pe FOX, în scădere față de 2,303 milioane de privitori cu o săptămână înainte, potrivit Showbuzz Daily.

În cea mai importantă categorie de vârstă 18-49 de ani, show-ul a avut un rating de 0,48, față de cel de 0,52 înregistrat în urmă cu o săptămână. Acesta a fost cel mai scăzut rating avut pe FOX de la ultima ediție a show-ului în ThunderDome pe 9 iulie 2021.

Respectivul episod a fost înregistrat cu o săptămână înainte și difuzat în Ajunul Crăciunului. Rating-urile erau de așteptat să scadă datorită difuzării în data respectivă, motiv pentru care WWE a decis să nu difuzeze show-ul live și să îl înregistreze pentru a fi văzut în Ajunul Crăciunului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages