AEW

Rating bun pentru cel mai recent Dynamite

All Elite Wrestling începe anul și colaborarea cu TBS cu cifre bune pentru Dynamite. Episodul de săptămâna aceasta a găzduit un mult așteptat rematch între Page și Danielson pentru titlul mondial, meciul pentru încoronarea primei campioane TBS și meciul câștigat de Jurassic Express pentru titlurile mondiale Tag-Team.

Potrivit lui Brandon Thurston de la Wrestlenomics, show-ul a atras pe TBS 1.010.000 de fani, cu 35.000 mai mulți ca săptămâna precedentă. Dynamite-ul de miercurea aceasta a stat bine și pe segementul comercial, obținând un rating de 0.43, adică 560.000 de urmăritori.

La episodul precedent al Dynamite, ultimul de pe TNT, AEW a obținut un rating de 0.37 pe segmentul dedicat telespectatorilor cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

În 2021, AEW a avut peste 1 milion de telespectatori la 15 ediții ale Dynamite, dintr-un total de 52, toate având loc după mutarea NXT-ului marțea.

Cel mai mare rating din 2021 a fost obținut la primul Dynamite de după All Out, fiind urmărit 1.319.000 de telespectatori, în timp ce cel mai mic rating l-a obținut ediția difuzată vineri, pe 4 iunie, show-ul atrăgând în fața televizoarelor doar 462.000 de fani.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !