Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Randy Orton, va doborî recordul Pay-Per-View-ului WWE Survivor Series

Randy Orton, este la doar câteva zile distanță să doboare recordul pentru cele mai multe meciuri din istoria WWE la un Pay-Per-View. Campionii Tag Team din RAW, RK-Bro (Orton și Riddle) se vor înfrunta cu Campionii Tag Team din SmackDown, The Usos, într-un meci ce nu includ titlurile, la evenimentul Survivor Series în această duminică.

Un fan a menționat pe Twitter că acesta va fi al 177-lea meci pentru Randy la respectivul PPV, conform ProfightDB. Viitorul Hall of Famer este la egalitate cu Kane în acest moment.

The Undertaker, care s-a retras din WWE, este în spatele lui Orton și Kane cu 174 de meciuri, în timp ce Triple H a lucrat 173 de meciuri.

”The Viper”, a avut primul său meci la un Pay-Per-View WWE în cadrul SummerSlam 2003, făcând parte din Elimination Chamber-ul pentru titlul World Heavyweight.

Ultima dată, Randy Orton și Matt Riddle și-au apărat centurile împotriva lui AJ Styles și Omos la WWE Crown Jewel luna trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages