Sustineti InRing.Ro
WWE

Randy Orton, spune că începe să se resimtă după ce a făcut atâtea RKO-uri de-a lungul anilor

Randy Orton, este unul dintre cei mai buni wrestleri din istoria Pro Wrestling-ului, deoarece a ocupat poziția de superstar de top în cea mai mare parte a carierei sale. Pe parcurs, a câștigat mai multe titluri în WWE.

Orton, este cunoscut și pentru manevra sa de final, RKO. Luând în calcul show-urile TV, PPV-urile și Live Event-urile, ”The Viper” a făcut finisher-ul de mii de ori.

Recent, Randy a avut un interviu cu Fox 2 în St. Louis pentru a promova evenimentul WWE Royal Rumble din acest an. În timpul interviului, Orton a spus că a început să simtă efectele manevrei populare.

„Ei bine, este destul de simplu. Sar cât de sus pot, îl apuc pe tipul respectiv de gât și mă prăbușesc pe podea. O fac de mult timp. Mi-aș dori să mă întorc în timp și să am o manevră de final care să nu mă facă să sar cât de sus pot și să aterizez pe spate. După ce am tot făcut asta de câteva mii de ori în ultimele decenii, încep să simt efectele pe care le produce.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages