Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Randy Orton, scos de la WWE TV din cauza unor probleme grave la spate

Seara trecută, la RAW, fostul campion Tag Team Riddle a deschis show-ul cu un mesaj pentru fani. Riddle a dezvăluit că Randy Orton a lucrat în meciul de unificare a titlurilor Tag Team cu probleme la spate, menționând că ”The Viper” a trecut prin momente dificile în ultimii 2 ani datorită spatelui. Riddle a mai spus că Orton abia se ținea pe picioare înainte de meciul lor de vinerea trecută.

Randy s-a confruntat cu probleme la umăr și spate de-a lungul anilor, așa că afirmațiile lui Riddle sunt probabil adevărate. De asemenea, Orton are un program redus pentru a-și proteja corpul după atâția ani în care a încasat lovituri, iar acest lucru poate fi, de asemenea, o modalitate a oficialilor de a-i acorda valorosului superstar un concediu înainte de a reveni în acțiune.

În timpul promo-ului său, Riddle a spus că s-ar putea să nu mai vedem niciodată echipa RK-Bro, iar comentatorii au spus că s-ar putea să-l fi văzut pe Randy Orton pentru ultima oară.

De menționat este faptul că așa cum am raportat ulterior, Orton este programat pentru un meci important la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages