Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Randy Orton s-ar fi accidentat în timpul RAW-ului de seara trecută

Acest lucru nu a fost confirmat de WWE, dar se pare că Randy Orton s-ar fi accidentat în timpul RAW-ului de seara trecută. Pe parcursul meciului dintre RK-Bro vs. Street Profits, Montez Ford a executat un splash de pe corzile ring-ului pe Orton. Randy acuza o durere profundă când arbitrul făcea numărătoarea. Părea că meciul trebuia să aibă un final controversat datorită faptului că ”The Viper” încerca să pună piciorul pe coarda de jos, dar arbitrul a numărat până la 3 pentru a încheia meciul.

Randy Orton se ținea de umărul drept iar arbitrul părea să-i anunțe pe cei din backstage. Randy a mai avut probleme la acel umăr în trecut. Vă vom ține la curent cu această situație de îndată ce vor fi disponibile mai multe informații. Dacă ”The Viper” este accidentat, sperăm să nu fie nimic grav.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages