Sustineti InRing.Ro
WWE

Randy Orton promovat pentru următorul WWE Live Event

Randy Orton nu a mai apărut la WWE TV de când RK-Bro a pierdut meciul pentru titlurile Undisputed Tag Team împotriva The Usos la SmackDown, acum câteva săptămâni. Orton și Riddle au fost atacați de The Bloodline după meciul respectiv. ”The Viper” necesită o intervenție chirurgicală la spate, dar acest lucru nu a împiedicat WWE să îl promoveze pentru un Live Event.

Randy este anunțat pentru un viitor house-show. Saturday Night’s Main Event din 16 iulie, va avea loc la Donald L. Tucker Civic Center în Tallahassee, Florida. În prezent, viitorul Hall of Famer se află pe poster.

De asemenea, campioana feminină a RAW-ului, Bianca Belair, campioana feminină a SmackDown-ului, Liv Morgan, Riddle, Seth ”Freakin” Rollins și Becky Lynch sunt promovați pentru acest show. Se pare că va fi o seară grozavă, dar poate totuși fostul membru Evolution nu va fi prezent.

Randy Orton a fost scos de la WWE TV pentru a-și rezolva problemele la spate care îl deranjau de ceva vreme. Se zvonește că el are nevoie de o operație și va lipsi pentru o perioadă. Se anticipează că Orton și Riddle se vor despărți odată ce ”The Viper” revine în ring, însă deocamdată lucrurile rămân incerte.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages