Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Randy Orton, nu a participat la recentele WWE Live Event-uri deși era promovat

”The Viper” Randy Orton, nu a fost prezent la RAW-ul de seara trecută. Acesta a fost menționat de către Matt Riddle în timpul promo-ului său, dar nu s-a oferit nicio explicație cu privire la motivul pentru care este absent.

Dave Meltzer, a raportat în timpul Wrestling Observer Radio că, deși Orton nu era promovat să apară la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules din acest an, el trebuia să lucreze la un house-show, însă nu s-a întâmplat asta.

Absența lui Randy este destul de ciudată, deoarece tocmai revenise luna trecută la WWE după ce a lipsit timp de câteva săptămâni din ring. Orton, a fost activ pe Twitter indicând că își dorește să facă ”3 victime” la Royal Rumble 2022. De asemenea, el a mai postat un tweet, ajutând la vânzarea biletelor pentru Pay-Per-View-ul Survivor Series din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages