Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Randy Orton nu a fost în backstage la RAW-ul din această săptămână

În ciuda unei promovări locale care anunța prezența lui Randy Orton la RAW-ul din această săptămână, se pare că „The Viper” nu a fost văzut. PWInsider raportează că Orton nu a fost în backstage la RAW-ul de seara trecută care a avut loc în Chicago, IL.

Situația lui Randy rămâne un mister, deoarece oficialii nu au spus nimic despre absența sa. El nu a mai apărut la WWE TV din 15 iunie, dar săptămâna trecută, când Matt Riddle a fost atacat de AJ Styles și Omos, a existat un indiciu subtil că cineva ar putea veni să-l salveze pe Riddle și, probabil, acea persoană ar fi Orton.

Riddle s-a înfruntat cu Omos la RAW-ul de seara trecută și se pare că WWE indică un meci între Riddle și un partener de echipă (eventual Randy) vs. Styles & Omos pentru titlurile RAW Tag Team la SummerSlam 2021.

Este posibil ca oficialii să fi amânat revenirea lui Randy Orton pentru încă o săptămână.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages