Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Randy Orton le transmite un mesaj motivațional Superstarurilor care au fost concediate din WWE

Bollywood Boyz (Sunil Singh și Samir Singh) s-au numărat printre superstarurile care au fost concediate vinerea trecută din WWE. După ce a apărut știrea cu plecarea lor, cei doi au primit multe laude de la mai mulți colegi, inclusiv Randy Orton.

„The Viper” a lucrat cu cei doi frați în timpul feud-ului cu Jinder Mahal în urmă cu câțiva ani. Aceștia erau în special executați cu „Wild Suplex Bumps” pe masa comentatorilor.

Orton le-a transmis celor din Bollywood Boyz următorul mesaj pe Twitter: „Respectul a fost câștigat cu mult înainte ca acele mese să intre în joc. Ceva îmi spune că vă voi întânli pe drum. Până atunci, arătați tuturor ce puteți face voi.”

Sunil și Samir au semnat cu WWE în anul 2016 după ce au lucrat la turneul Cruiserweight Classic. După ce s-au despărțit de Mahal, au revenit ca o echipă specială și au lucrat ultima dată în luna mai anul curent, în timpul unui episod din show-ul 205 Live, unde au pierdut împotriva lui August Grey & Ikemen Jiro.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages