Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Randy Orton l-a provocat pe Edge pentru un meci la WWE Backlash

Pentru prima dată de la WrestleMania 36, Randy Orton și Edge au revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului din această săptămână. Ambii au ținut un promo în ring, în segmentul final al show-ului.

Edge a fost primul care a venit în ring și a spus că WrestleMania nu a fost sfârșitul pentru el. Acesta a spus că nu este prezent la RAW pentru a-l vâna pe Randy Orton așa cum s-a tot spus în promo-urile difuzate. El a menționat că este pregătit să continue.

Apoi Orton a venit și el în ring și l-a felicitat pe „Rated-R Superstar”, spunând că omul mai bun a câștigat, dar cel mai bun wrestler nu a reușit. Randy a menționat că meciurile lui Edge la Royal Rumble și WrestleMania nu au fost meciuri tradiționale și nu crede că Edge ar mai putea să lupte cu el într-un meci de wrestling tradițional.

Randy Orton a pus capăt promo-ului întrebându-l pe Edge dacă poate intra cu el în ring la WWE Backlash, într-un meci de wrestling tradițional. Show-ul s-a încheiat fără un răspuns din partea lui Edge care avea o privire îngrijorată.

Pay-Per-View-ul Backlash din acest an va avea loc duminică, 14 iunie și va fi transmis pe WWE Network.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages