WWEWWE RAW

Randy Orton l-a atacat pe Edge la RAW; Update despre situația acestuia

Edge a avut segment-ul de final al RAW-ului din aceast săptămână în care a vorbit despre revenirea sa la Pay-Per-View-ul Royal Rumble.

„Rated-R Superstar„ a adus în discuție și stenoza spinală care a pus capăt carierei sale în 2011. El a spus că „și-a rezolvat” această problemă și că se simte mai bine în ultimii ani. Apoi a început să se întrebe ce s-a întâmplat atunci când a decis să se întoarcă acasă dar a ajuns să lucreze din nou.

Edge a menționat că a fost supus pentru a 2-a oară unei intervenții chirurgicale la gât și apoi a ajuns în cea mai bună formă a vieții sale, astfel încât să poată reveni în ring și să-și încheie cariera după propriul plac.

Acesta a adăugat că a văzut chipuri noi și cunoscute în meciul Royal Rumble, inclusiv Randy Orton, Roman Reigns, AJ Styles, Seth Rollins, Kevin Owens, Aleister Black, Matt Riddle și alții. Edge a spus: „Băieți, sper să ne întânlim pe drum.”

Randy Orton și-a făcut apariția în ring și a spus că Edge este cel care îi pronunță numele ori de câte ori are probleme. Apoi, Orton ia propus lui Edge ca Rated RKO să se reunească, dar după acest moment Randy l-a executat pe Edge cu un „RKO” și a continuat atacul brutal asupra fostului său prieten.

După cele întâmplate, cu siguranță va avea loc un meci între Orton vs. Edge la WrestleMania 36.

În urma atacului brutal, oficialii au oferit un UPDATE cu prvire la starea de sănătate a lui „Rated-R Superstar”. Se pare că imediat după încheierea RAW-ului, Edge a fost transportat la spital.

Orton și Edge au făcut tot ce a fost nevoie pentru a „planta semințele” unui meci la WrestleMania. Au mai rămas 69 de zile până la cel mai important eveniment anual din WWE, astfel încât, în cele din urmă, Randy va primi un răspuns din partea lui Edge.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !