WWEWWE RAW

Randy Orton este considerat lider în backstage la RAW

Superstarurile din WWE pot evolua foarte mult în cariera lor, atât profesional, cât și personal. Asta se întâmplă și în cazul lui Randy Orton.

În prezent, Orton este conturat în modul Legend Killer, însă el se va îndrepta destul de curând spre titlul WWE. Locul lui The Viper în vârful card-ului reflectă, de asemenea, importanța sa în vestiar.

O sursă din WWE spune că Randy este considerat de mai multe superstaruri ca fiind lider al vestiarului în RAW. Cu toate astea, nu a fost întotdeauna așa. Un membru actual din echipa de writeri care cunoaște situația a spus: „Orton a renunțat la aroganță și a abordat cea mai bună atitudine pe care o poate avea un veteran”.

În plus, Paul Heyman a purtat o discuție neașteptată cu Randy Orton. Heyman i-a explicat lui Orton că trebuie să-i ajute pe ceilalți înainte de a primi ceva. Acest lucru se referă la dezvoltarea tinerelor talente unde poate contribui și The Viper.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !