Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Randy Orton dezvăluie câți bani a cheltuit pentru ca familia lui să participe la WrestleMania 37

WWE a decis să deschidă cea de-a doua seară a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37, cu un feud care se desfășoară de câteva luni de zile, este vorba despre Randy Orton vs. ”The Fiend” Bray Wyatt.

Echipamentul lui Orton a fost unul special, de culoarea alb-roșu. De asemenea, ”The Fiend” avea un look puțin schimbat, care era în esență look-ul pe care l-a avut înainte să i se dea foc la WWE TLC în decembrie anul trecut. Wyatt și-a făcut intrarea, ieșind dintr-o cutie muzicală uriașă deschisă de Alexa Bliss, și nu a lucrat în cea mai mare parte a meciului.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când Bliss a ieșit din cutia respectivă având ceva pe cap din care îi „curgea venin”, ceea ce i-a distras atenția lui ”The Fiend”, iar Randy l-a executat cu un RKO și a făcut pin-ul.

După meci, ”The Viper” a dezvăluit prin intermediul contului său de Twitter faptul că a cheltuit suma de 20.000 de dolari pentru ca familia lui să participe la Mania 37.

Orton a spus: „WM. Istoric. Unde, doar aici, la #wwe, puteți vedea spectacolul! De asemenea, am fost taxat cu 20 de mii de dolari pentru ca familia mea (soția și cei 5 copii) să-l poată vedea pe tatăl lor cum se luptă cu un demon…și CÂȘTIGĂ!”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages