Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Randy Orton a suferit o accidentare la RAW-ul din această săptămână

WWE promovase un meci între Randy Orton vs. Braun Strowman pentru RAW-ul din această săptămână, acesta fiind primul meci individual între cei doi, dar confruntarea nu a mai avut loc și totul se datorează unei decizii luate de Vince McMahon.

În schimb, ”The Viper” Randy Orton a avut un meci individual împotriva lui Riddle la show-ul de seara trecută. Bryan Alvarez a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că Orton a suferit o accidentare în timpul meciului respectiv.

„Nu știu amploarea celor întâmplate, dar Randy Orton s-a accidentat la umăr. Cei doi se luptau în colțul ring-ului iar Riddle a vrut să execute un exploder și, desigur, Randy nu a primit manevra. El a blocat manevra, s-a tras înapoi și a lovit dramatic cu pumnul iar din acel moment nu și-a mai putut folosi brațul drept. Loviturile de antebraț le executa cu brațul stâng, care nu arăta deloc bine. Cei doi au reușit să execute un superplex de pe corzile ring-ului iar când Randy a căzut și-a zdruncinat și mai tare umărul.”

Riddle a obținut victoria. Meltzer a subliniat faptul că trebuia ca suplex-ul să fie pe ce-a de-a doua coardă a ring-ului, nu de sus. Randy Orton a dus meciul la bun sfârșit, dar nu se cunoaște cât de grav este prejudiciul lui.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages