Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Randy Orton a revenit la RAW-ul de seara trecută

Randy Orton a dat startul RAW-ului din această săptămână. Orton era în mod clar fericit să revină în fața publicului live, dar înainte de a putea spune ceva, Matt Riddle a venit în ring și a spus că i-a fost dor să fie în preajma colegului său.

Deoarece „The Viper” a indicat clar că el și Riddle nu mai sunt o echipă, campionii Tag Team din RAW AJ Styles și Omos și-au făcut apariția. Styles a glumit spunând că Riddle are inima frântă pentru că Randy l-a rănit cel mai mult, nu bătaia pe care a primit-o de la Omos.

AJ l-a provocat pe Randy pentru un meci în cadrul show-ului iar el a acceptat. Orton a spus că îl va învinge pe Styles cu un RKO. Randy Orton a încercat să-l execute pe AJ Styles cu un RKO, dar Styles a scăpat iar Omos l-a împins, însă Omos a reușit să pună mâna pe Riddle. Randy a refuzat să-l ajute pe Riddle să se ridice. Se pare că totul s-a întâmplat pentru un meci ce include titlurile RAW Tag Team la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages