Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Randy Orton a făcut o achiziție majoră

Superstarul din WWE Randy Orton a făcut o ahiziție uluitoare. Fostul campion WWE a postat recent pe contul său oficial de Instagram o fotografie în care putem observa că și-a cumpărat un avion privat.

În luna noiembrie a anului trecut, Orton a confirmat faptul că a semnat un nou contract pe 5 ani cu WWE. În acest moment, compania alocă sume majore pentru contractele wrestlerilor, fiind o modalitate de-ai opri să plece în AEW.

Randy este un veteran al WWE și viitor Hall of Famer, deci cu siguranță a primit un contract cu o sumă mare de bani. Se pare că a fost suficient pentru a-și permite să-și achiziționeze un avion.

„The Viper” urmează să aibă un meci clasic împotriva lui Edge la Pay-Per-View-ul WWE Backlash de luna viitoare. De fapt, acesta este un rematch în urma Last Man Standing-ului de la WrestleMania 36. Oficialii promovează respectivul meci ca fiind cea mai mare înfruntare din wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages