WWEWWE RAW

Push-ul lui Keith Lee s-a încheiat?

Keith Lee s-a înfruntat cu The Miz și John Morrison într-un meci de tipul Handicap la RAW-ul de seara trecută. Lee a fost pus în acest meci datorită lui Vince McMahon, care este de părere că el, Omos și Otis trebuie să-și îmbunătățească aptitudinea în ring.

Lee a controlat cea mai mare parte din meci, dar a pierdut în cele din urmă după ce Miz și Morrison au făcut pin-ul în același timp. Acest lucru îi face pe fani să creadă că push-ul lui Lee a fost oprit de către McMahon până când acesta își va duce abilitățile la nivelul potrivit. Cel puțin, înfângerea contra lui Miz și Morrison îl face pe Lee să nu mai fie văzut drept unul dintre cei mai buni babyface ai brand-ului roșu.

Vince este una dintre puținele persoane din WWE care și-au schimbat părerea despre Lee, deoarece mulți oameni din companie i-au lăudat în mod privat munca depusă în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !