WWEWWE RAW

Promo-ul lui Cody Rhodes la RAW-ul din această săptămână nu a fost scriptat

După ce a revenit în WWE la WrestleMania 38, unde a obținut victoria împotriva lui Seth ”Freakin” Rollins, Cody Rhodes a promis că îi vom afla intențiile în cadrul RAW-ului din această săptămână. El a ținut un promo despre faptul că tatăl său, Dusty Rhodes nu și-a îndeplinit niciodată obiectivul, acela de a deveni campion WWE. Cody a vrut să facă asta pentru părintele lui dar nu a reușit să-i pună centura în mâini cât timp Dusty mai era în viață. Cu toate acestea, acum Rhodes a revenit pentru a putea atinge obiectivul respectiv în onoarea răposatului Dusty.

În timpul unei apariții la WWE The Bump, Cody a vorbit despre promo-ul său de la RAW-ul de după Mania 38, menționând că acesta nu a fost scriptat.

„Am reușit să ies în fața publicului și să vorbesc într-un mod liber și crud despre povestea tatălui meu pe care nu toată lumea o știe. De fapt, am titlul despre care am vorbit, dar nu toată lumea cunoaște această poveste. Acesta a fost impulsul meu inițial și întreaga poveste a originii mele pentru a vrea să fiu luptător. Așadar, să pot spune lumii despre asta a fost foarte special. De asemenea, promo-ul a fost incredibil de real, nu script.”

Cody Rhodes a precizat că a ”calculat foarte bine” revenirea în WWE și este fericit să facă parte din echipă. El a spus că știe ce face la microfon și nu are nevoie ca altcineva să-i dicteze ce să spună.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !