Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Programul lui Roman Reigns în WWE va fi foarte asemănător cu cel al lui Brock Lesnar

În timpul celei mai recente ediții a podcast-ului radiofonic ”Sunday Night Main Event”, Dave Meltzer a fost rugat să ofere mai multe informații despre faptul că Roman Reigns ar fi primit un program redus. De asemenea, Meltzer a fost întrebat dacă Reigns începe să aibă un mod exclusiv la TV și dacă va participa doar la show-urile majore, cum ar fi, evenimentele MSG. Dave a spus:

„Va fi între. Cred că Roman Reigns va apărea un pic mai mult decât Brock Lesnar, dar are un program foarte asemănător cu Lesnar în sensul că va lucra la PPV-urile importante, cum ar fi cele de pe stadioane și va fi la TV pentru build-upul meciurilor respective. Ar putea face mici excepții, așa cum a făcut Brock. ”The Beast” a participat la câteva house show-uri din când în când.”

Așa cum am anunțat deja, ”Tribal Cheif” nu este promovat pentru Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell care va avea loc duminică, 5 iunie 2022. În schimb, Cody Rhodes va fi în Main Event-ul acestui PPV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages