WWE

Producătorul Sonjay Dutt a plecat din WWE

Sonjay Dutt nu mai lucrează ca producător pentru WWE. Fightful Select raportează astăzi că nu se știe motivul pentru care a plecat, dar surse au indicat că decizia a fost a lui. Dave Meltzer a menționat că Dutt a părăsit compania acum două săptămâni.

WWE i-a dat lui Sonjay acest rol în ianuarie 2019. El nu s-a mai luptat de când a suferit o operație la tendonul lui Ahile la sfârșitul anului 2017. Nu se știe dacă Dutt intenționează să revină în ring. Acesta este mai bine cunoscut în TNA Wrestling ca parte a X-Division.

Raportul adaugă că se așteaptă să fie făcute modificări în backstage-ul WWE pe parcursul săptămânilor următoare. De când a început pandemia Covid-19 anul trecut, WWE a concediat mai multe superstaruri, angajați și producători. În ceea ce privește decizia de a renunța la angajați, motivul este că, din moment ce WWE nu organiza turnee, oficialii nu aveau nevoie de mai mulți producători la îndemână pentru două zile la show-urile TV.

Cu toate acestea, compania a început să readucă mai mulți producători pe măsură ce se apropie reluarea turneelor din 16 iulie. Oficialii l-au adus înapoi pe Hall of Famer-ul Molly Holly pentru funcția de producător.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !