Sustineti InRing.Ro
GamesWWE

Producătorul exclusiv al WWE2K22 părăsește proiectul

Jocul WWE2K22 a fost lansat în sfârșit acum 3 luni, după mult hype și, de asemenea, teama din spatele lui. Acest lucru se datorează dezastrului total pe care l-a avut WWE2K20. Se pare că producătorul exclusiv al jocului, a părăsit proiectul.

Din fericire, așteptările fanilor au fost îndeplinite de această dată, WWE2K22 având un succes uriaș. Acesta ”s-a lăudat” cu multe elemente vizuale îmbunătățite, un sistem al gameplay-ului refăcut și mult mai multe moduri, inclusiv cel ”MyFaction”.

După 3 luni, jocul continuă să primească noi update-uri, dlc-uri și feature-uri. Patrick Gilmore, producătorul exclusiv al acestuia, a postat un tweet în care anunța că a părăsit proiectul.

„În curând voi începe o nouă aventură. Munca la WWE2K a fost spectaculoasă și satisfăcătoare, datorită incredibilei echipe WWE2Kdev, liderilor care mă sprijină la Visual Concepts și 2K și, mai ales, comunității uimitoare și pasionate de WWE2K22. Vă mulțumesc tuturor! Acum, parcursul meu s-a încheiat.”

Recent, s-a raportat că Bryan Williams va reveni în franciză, părăsind Yuke’s. Rămâne de văzut ce va însemna acest lucru pentru WWE2K23.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages