Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Producător care a părăsit WWE după WrestleMania 38 lucrează acum pentru AEW

La puțin peste o săptămână după ce a plecat din WWE în urma WrestleMania 38, Pat Buckridge aka Pat Buck lucrează acum pentru AEW. PWInsider raportează că Buck și-a început rolul de proucător în AEW și o sursă menționează că de fapt, el a fost și la show-ul Dynamite de săptămâna trecută.

Împreună cu Michael Hayes, Buck a ajutat la realizarea Main Event-ului celei de-a doua seri a Mania 38 între Roman Reigns și Brock Lesnar. De asemenea, Pat a produs și meciul pentru titlul feminin al SmackDown-ului dintre Ronda Rousey și Charlotte Flair.

Se pare că Buck și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia sa iar programul încărcat nu i-ar fi permis acest lucru, fapt pentru care a decis să părăsească compania lui Vince McMahon. Evident, programul All Elite Wrestling îi oferă lui Pat posibilitatea de a sta mai mult timp acasă cu familia lui. De asemenea, el a declarat că și-a atins obiectivul, acela de a produce unul dintre Main Event-urile de la WrestleMania. Buck a mai lucrat și în cadrul departamentului de relații cu talentele WWE și a ajutat la găsirea unor potențiale noi contracte.

Venirea lui Pat Buck în AEW nu este surprinzătoare pentru că are mulți prieteni și foști studenți în această companie. El este co-owner al Academiei de lupte Create-A-Pro Wrestling din Long Island, New York și New Jersey, alături de Brian Myers. Printre cei care au fost la această școală se numără HOOK, Kris Statlander, MJF și alții.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages