Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Prioritatea principală a lui Vince McMahon este ca Roman Reigns să facă babyface turn

De mai multe luni de zile există rapoarte despre planurile pe termen lung pentru Roman Reigns și stable-ul său. Planuri stabile au fost făcute în avans pentru anul viitor, inclusiv la WrestleMania.

În timpul celei mai noi ediții a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a spus că există o asemănare între planurile pentru Kenny Omega și cele pentru Roman Reigns, Omega oferind fanilor de fiecare dată meciuri captivante la TV, iar Reigns în SmackDown, domină pe toată lumea. În această săptămână la SmackDown, ”The Big Dog” i-a distrus pe Rey și Dominik Mysterio, fiind programat să-și apere titlul Universal împotriva lui Rey la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell din acest an.

„Cu timpul, Kenny Omega face acest heel turn pentru a reveni și a se transforma într-un babyface de top, ori de câte ori va fi necesar într-un an…nu poți știi când este momentul. Roman Reigns și Kenny Omega au, în esență, același gimmick în sensul că sunt heel-uri îngrijite pentru a fi în cele din urmă babyface-urile de top ale companiei. AEW încearcă cel puțin să-l folosească pentru a face meciuri interesante, iar WWE încearcă să-l facă pe Reigns să fie tipul care distruge orice superstar.”

În septembrie anul trecut, am raportat faptul că planurile pe termen lung sunt ca Reigns să ajungă în vârful companiei. Practic, ideea este ca Roman să primească push, astfel încât să poată fi văzut ca cineva precum John Cena, Hulk Hogan, Bret Hart și Bruno Sammartino.

De asemenea, ni s-a spus că motivul pentru care Reigns domină în orice feud este că trebuie să se pregătească pentru numeciul împotriva lui The Rock.

O sursă din WWE a spus: „Vince McMahon nu vrea să-l facă pe Roman Reigns un heel laș, care fuge în 50% din meciuri. El este tipul care va reprezenta compania în următorii câțiva ani și Vince îl consideră prioritatea sa prinipală, protejându-l pe Roman cu orice preț.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages