WWEWWE PPVWWE RAW

Primul meci anunțat pe card-ul Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2021

Se pare că a fost confirmat primul meci pe card-ul Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell din acest an. Rhea Ripley, își va apăra titlul feminin din RAW împotriva lui Charlotte Flair la „Iadul în Cușcă” duminică, 20 iunie 2021. Flair a devenit pretendenta #1 la centură, după ce a învins-o pe Asuka la RAW-ul din această săptămână.

S-a ajuns la acest meci după ce Rhea Ripley nu a reușit să o învingă pe Nikki Cross într-un 2-Minute Beat the Clock Challenge.

Meciul pentru titlul WWE va fi confirmat pe card săptămâna viitoare. La RAW-ul de săptămâna viitoare, Kofi Kingston se va înfrunta cu Drew McIntyre, iar câștigătorul respectivului meci, va obține o șansă la centura lui Bobby Lashley.

În ceea ce privește SmackDown-ul, planul este ca Jimmy Uso să se confrunte cu Roman Reigns pentru titlul Universal la Hell in a Cell, dar așa cum am relatat anterior, Vince McMahon a schimbat planurile inițiale pentru acest PPV așa că nu se știe încă 100%.

Acesta va fi ultimul Pay-Per-View al WWE în ThunderDome. Oficialii vor începe show-urile cu public live, din 16 iulie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !