EditorialeWWEWWE PPV

Predicții personale pentru WrestleMania 38 (Partea II)

Așa cum v-am obișnuit, înaintea ficărui Pay-Per-View WWE, staff-ul InRing.ro vă oferă Predicțiile Pesonale a meciurilor care se vor disputa în cadrul respectivului eveniment.

La fel ca și pentru prima seară a WrestleMania 38, eu împreună cu CEO-ul InRing.ro, vom prezice rezultatele meciurilor care vor avea loc în cadrul celei de-a doua seri a Mania 38, adică astăzi pe AT&T Stadium din Dallas, Texas.

Tag Team Match: The New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods) vs. Sheamus & Ridge Holland w/Butch
Predicție CEO IR.ro: Kingston & Woods.
Predicție Mr.Low: Sheamus & Holland. Inițial, acest meci trebuia să aibă loc în prima seară a PPV-ului. BTW, Kingston și Xavier ar avea nevoie de victorie, mai mult pentru moral după accidentarea gravă suferită de colegul lor, Big E. Cu toate acestea, cred că vor câștiga Sheamus și Ridge pentru a da credibilitate acestui nou stable din SmackDown, mai ales după debutul lui Pete Dunne aka Butch în Main Roster. Poate că echipa heel va obține victoria prin Count-Out sau DQ, de ce nu. Vom vedea…:D

Women’s Tag Team Championship Fatal 4-Way Match: Queen Zelina & Carmella (c) vs. Sasha Banks & Naomi vs. Rhea Ripley & Liv Morgan vs. Natalya & Shayna Baszler
Predicție CEO IR.ro: Sasha & Naomi
Predicție Mr.Low: Rhea Ripley & Liv Morgan. Interesantă această echipă, îmi place, de aceea cred că ele vor și câștiga meciul. Dacă îmi aduc bine aminte, oficialii aveau în plan destrămarea echipei Zelina-Carmella dar au amânat momentul. Ei bine, acum a venit momentul. Este timpul pentru noi Campioane Tag Team feminine.

Anything Goes Match: Sami Zayn vs. Johhny Knoxville
Predicție CEO IR.ro: Zayn.
Predicție Mr.Low: Knoxville. Sincer, mi se pare ciudat gimmick-ul acestui meci, în fine. Build-upul a fost bun, mai mult funny așa cum era de așteptat. Oricum, ceva îmi spune că Johhny va găsi ”o cale” să-l învingă pe Sami, spre surprinderea publicului. În rest, nu prea am ce să adaug aici…chiar dacă WWE i-a oferit lui Zayn mici ”push-uri”, eu tot ca pe un jobber și tip de mid-card îl văd din păcate. Sorry!

Singles Match: Austin Theory vs. Pat McAfee
Predicție CEO IR.ro: Theory
Predicție Mr.Low: McAfee. Fac această predicție cu ”jumătate de inimă” deoarece nu sunt 100% convins că Pat va obține victoria. Totuși, am o mică teorie…poate că Vince McMahon îl va pune pe Austin să piardă acum pentru a-l obișnui că trebuie să mai și piardă în ”drumul către succes”. Mi se pare logic și corect. L-ai adus pe McAfee în ring la cel mai important eveniment anual doar ca să fie învins de Theory? Sincer, nu cred…adică reputația comentatorului din SmackDown ar putea avea de suferit. Pe de altă parte, este vorba despre primul meci al lui Austin Theory la Mania, tipul pe care Vince îl vede drept ”următorul John Cena” deci, este posibil să-l ”sacrifice” pe Pat McAfee în favoarea viitorului superstar de top al WWE care va fi în Main Event la WrestleMania peste ceva timp. De asta sunt atât de șceptic aici, însă după cum spune o vorbă Românească: ”Vom trăi și vom vedea!”.

RAW Tag Team Championship Triple Threat Match: RK-Bro (c) vs. The Street Profits vs. Alpha Academy
Predicție CEO IR.ro: Randy Orton & Matt Riddle
Predicție Mr.Low: Angelo Dawkins & Montez Ford. De mult timp, a fost pregătită destrămarea echipei Orton-Riddle. Cu toate acestea, încă nu s-a concretizat deoarece Vince McMahon a fost convins să o amâne. Dacă Vince nu și-a schimbat percepția în ultimul moment, eu cred că ar trebui să-i separe pe cei doi chiar la show-ul din această seară. Acum e momentul dacă vrei să ai un viitor feud între ”foștii prieteni”. Eu unul, aș apela la o gafă din partea lui Riddle care să-l coste victoria meciului. Apoi, Randy Orton face heel turn și aia e…storyline nou între ei. De asemenea, nu aș mai pune titlurile pe Chad Gable și Otis pentru că nu transmit nimic serios, nu oferă prestigiu centurilor. Formează o echipă de jobberi și atât, pe bune acum. În schimb, The Street Profits chiar au potențial, părerea mea.

Singles Match: AJ Styles vs. Edge
Predicție CEO IR.ro: Edge.
Predicție Mr.Low: Styles. Inițial, aș fi spus fără doar și poate ”The Rated-R Superstar” dar, ceva mi-a dat de gândit odată cu raportul unui nou stable heel în RAW care se va forma curând. Prin urmare, vin cu următoarea teorie: AJ Styles îl învinge pe Edge la Mania 38, poate chiar prin DQ apoi, în cadrul RAW-ului de după acest eveniment, Edge ”adună câteva superstaruri” cu, care formează un grup iar primul ”inamic principal” este bineînțeles, Styles. Eh…ce spuneți, n-ar fi mișto?! Chiar s-ar putea întâmpla ceva de genul dacă Edge ar pierde meciul de la cel mai important PPV WWE anual.

Singles Match: Bobby Lashley vs. Omos
Predicție CEO IR.ro: Lashley
Predicție Mr.Low: Omos via DQ or Count-Out. Cred că vă așteptați ca predicția mea pentru acest meci să fie Bobby Lashley, nu? Ei bine, m-am răzgândit din nou (la fel ca Vince) pe baza ultimelor rapoarte cu privire la viitorul lui Omos. Haideți să ne amintim faptul că la ediția de anul trecut, Omos a devenit Campion RAW Tag Team alături de AJ Styles, corect? Acum, Omos s-a detașat de Styles și este un superstar individual cu mare potențial din punctul meu de vedere. Surprinzător, oficialii sunt de aceeași părere cu mine…WTF, adică vor să facă din Omos ”următorul Andre the Giant”. Prin urmare, dacă nimic nu s-a schimbat, atunci WWE trebuie să găsească o cale prin care să-l ”scoată curat” pe Omos din meciul cu Bobby. Este evident că un wrestler la început de carieră nu va învinge clean un fost Campion WWE, ar fi o mare prostie să se întâmple asta. Deci, ce a rămas în afară de victorie prin Pin sau Submission? DQ și Count-Out…eram sigur că știți. Totuși, aș prefera ca înfruntarea dintre cei doi să se încheie prin DQ, ci nu prin numărătoare în afara ring-ului. Ar fi prea penal!

Champion vs. Champion – Winner Takes All: WWE & Universal Championship Match: Brock Lesnar vs. Roman Reigns w/Paul Heyman
Predicție CEO IR.ro: Reigns.
Predicție Mr.Low: Lesnar. ”We made it to the Main Event, baybe!!!”. Nici de acest rezultat nu sunt 100% sigur, chiar îmi doresc foarte mult ca ”The Beast Incarnate” să obțină victoria. Fraților, voi vedeți ce fel arată Brock de la începutul lui 2022? Începând de la look până la mic-skill mi se pare grozav. Compania a promovat intens acest meci pentru că da, din el fac parte două superstaruri de calibru uriaș. Doi wrestleri cu o istorie în spate care ne-au oferit meciuri foarte bune, în ciuda faptului că poate la un moment dat ne-am săturat să-i vedem doar pe ei în Main Event-ul PPV-urilor majore. Practic, n-ai cum frate, Brock și Roman au o chimie demnă de Eveniment Principal, mai ales că ambii au fost tipii lui Paul Heyman. Ce vreți mai mult?! Gata, ajunge!!! Nu, predicția va continua ajung argumentele WWE față de acest feud. Tot din cauza unui nenorocit de raport, cred că ”Tribal Cheif” va câștiga Main Event-ul Mania 38 din această seară. Sincer, m-am cam săturat să-l văd Campion…Ok, omul e blană ca heel dar, cred că ar trebui luată centura de pe el și lăsat să nimicească orice jobber din roster după care, să recâștige un alt titlu de top. Cât să îl mai ții campion? Până la WrestleMania 39, unde se va înfrunta cu vărul său de la Hollywood, Dwayne ”The Rock” Johnson? Pe bune acum…UPS: Nu trebuia să menționez asta. În fine, Brock Lesnar este promovat pentru evenimentele viitoare așa că nu m-ar deranja deloc să-l văd în postura de ”Campion Suprem”…chiar merită din plin. Acum gata, ”Vorba multă, sărăcia omului!” Vom trăi și vom vedea care va fi deznodămândul final al acestui meci.

Acestea sunt predicțiile noastre pentru ultima parte a WrestleMania 38. Ale voastre care sunt? Le puteți lăsa într-un comentariu la acest articol. Vă mulțumim. #NeverGiveUP!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !