Sustineti InRing.Ro
EditorialeWWEWWE PPV

Predicții personale pentru WrestleMania 38 (Partea I)

Doar câteva ore ne mai despart de cel mai important Pay-Per-View anual din WWE, WrestleMania, care a ajuns la ediția cu numărul 38. Și în acest an, evenimentul se va desfășura pe parcursul a două nopți, respectiv astăzi și mâine pe AT&T Stadium la Dallas, Texas.

Fiind un show de mare anvergură, oficialii au pregătit meciuri foarte interesante pentru superstarurile de top a companiei lui Vince McMahon. Mai jos găsiți predicțiile mele și ale lui CEO-ului InRing.ro pentru meciurile primei părți a Mania 38.

RAW Women’s Championship Match: Becky Lynch (c) vs. Bianca Belair
Predicție CEO IR.ro: Becky Lynch.
Predicție Mr.Low: Bianca Belair. Inițial, credeam că Becky Lynch o să câștige acest meci. Cu toate acestea, părerea mea s-a schimbat după segmentul dintre Lynch și Belair la RAW-ul din această săptămână. Lynch este o divă extraordinară, este ”The Man” și nu cred că mai are nevoie de titlu momentan. De asemenea, Bianca a avut un parcurs bun în ultimul timp și cu siguranță merită să câștige titlul feminin al brand-ului roșu.

Tag Team Match: Rey & Dominik Mysterio vs. The Miz & Logan Paul
Predicție CEO IR.ro: Miz & Logan.
Predicție Mr.Low: Rey & Dominik. O victorie a echipei ”tată-fiu” ar fi mai importantă decât a echipei în care se află o celebritate, părerea mea. Oricum, dacă The Miz va încasa pin-ul de la Rey, de exemplu, ”reputația” lui Logan Paul nu va fi afectată.

Singles Match: Drew McIntyre vs. Happy Corbin w/Madcap Moss
Predicție CEO IR.ro: McIntyre.
Predicție Mr.Low: McIntyre. Urmează lucruri importante pentru scoțian în SmackDown, deci o victorie aici este bine-venită. BTW, nu cred că Happy Corbin ar fi câștigat, poate doar cu intervenția lui Moss, dar dacă era altcineva, nu Drew. Oricum, în ciuda noului gimmick al lui Corbin, tot jobber și tip de mid-card este, așa că despre ce vorbim?…

SmackDown Tag Team Championship Match: The Usos (c) vs. Shinsuke Nakamura & Rick Boogs
Predicție CEO IR.ro: The Usos.
Predicție Mr.Low: Jimmy & Jey. N-ar avea sens ca Vince McMahon să schimbe campionii aici. Din punctul meu de vedere, Nakamura și Rick nu sunt pregătiți să dețină aceste titluri. IDK, nu ar oferi centurilor un prestigiu mai important decât au acum. Să nu uităm că vărul celor din The Usos, Campionul Universal, Roman Reigns, poate deține și titlul WWE după Main Event-ul împotriva lui Brock Lesnar de mâine seară. În concluzie, nu ar fi fair-play ca Vince să-i lase verii fără titluri, mai ales după parcursul actual.

SmackDown Women’s Championship Match: Charlotte Flair (c) vs. Ronda Rousey
Predicție CEO IR.ro: Ronda Rousey.
Predicție Mr.Low: Rousey. ”Baddest Woman on the Planet” is Back in the Ring. Ronda ar putea deține titlul feminin al brand-ului albastru chiar dacă va avea apariții part-time dar regulate pe viitor, mai ales că este văzută drept versiunea feminină a actualului Campion WWE, Brock Lesnar. Deci, nu cred că punerea centurii pe ea, nu ar deranja majoritatea fanilor.

Tag Team Match: The New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods) vs. Sheamus & Ridge Holland w/Butch
Predicție CEO IR.ro: Kofi & Woods.
Predicție Mr.Low: Sheamus & Holland. Kingston și Xavier ar avea nevoie de victorie, mai mult pentru moral după accidentarea gravă suferită de colegul lor, Big E. Cu toate acestea, cred că vor câștiga Sheamus și Ridge pentru a da credibilitate acestui nou stable din SmackDown, mai ales după debutul lui Pete Dunne aka Butch în Main Roster. Poate că echipa heel va obține victoria prin Count-Out sau DQ, de ce nu. Vom vedea…

Singles Match: Seth ”Freakin” Rollins vs. TBA (Vince McMahon va dezvălui adversarul lui Rollins în momentul meciului)
Predicție CEO IR.ro: Rollins via DQ.
Predicție Mr.Low: ”Oponentul Misterios”. Sincer, mă aștept la un meci interesant și captivant care cred că va avea un angle înainte să înceapă. Poate că, în primă fază Rollins va câștiga împotriva unui superstar precum Shane McMahon sau Elias, și apoi va fi învins de către ”realul” adversar. Similar cu ceea ce a făcut John Cena la WrestleMania 34 înainte de scurtul meci împotriva lui The Undertaker, pe care l-a pierdut dacă mai țineți minte.

Main Event: ”KO Show Segment” (Invitat Special – ”Stone Cold” Steve Austin)
Predicție CEO IR.ro: TBA…:D
Predicție Mr.Low: Steve Austin pleacă cu ”fruntea sus”. Practic, nu e un meci între cei doi, dar segmentul respectiv va fi Main Event-ul primei seri a Mania 38, deci efectiv va încheia show-ul. Nu trebuie să ne surprindă acest fapt, PPV-ul se desfășoară în orașul natal al lui ”Stone Cold”…este de înțeles implicarea ”Eroului Local” în Main Event. Mă aștept la un segment bun, fără doar și poate. Cu siguranță va exista un schimb tăios de replici între Owens și Steve Austin, care va duce la o interacține fizică. În final, ”Stone Cold” îl execută pe Kevin cu ”adevăratul Stunner” și îl îmbâxește de bere. Destul de previzibil până aici. Cu toate acestea, eu vin și vă întreb….dacă printr-o minune, la intrarea către ring, Steve Austin vine însoțit de un arbitru și se decide să-l înfrunte așa cum trebuie pe KO. Cum ar fi?!

Acestea sunt predicțiile noastre pentru WrestleMania 38. Ale voastre care sunt? Le puteți lăsa într-un comentariu la acest articol. Vă mulțumim. #NeverGiveUP!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages